Algemene voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op het gebruik van onze website en de aankoop van producten bij ons. Door onze website te bezoeken en gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met deze Voorwaarden. Lees deze Voorwaarden zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.

 1. Gebruiksvoorwaarden
 • U stemt ermee in om onze website te gebruiken volgens de geldende wet- en regelgeving en deze Voorwaarden.
 • Het is niet toegestaan om onze website te gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden.
 1. Bestellingen en Betalingen
 • Door een bestelling te plaatsen op onze website, doet u een aanbod om een product te kopen. Wij behouden ons het recht voor om uw bestelling te accepteren of te weigeren.
 • Betaling dient te geschieden via de beschikbare betaalmethoden op onze website.
 • Alle prijzen zijn vermeld in de geldende valuta en zijn inclusief verzendkosten en eventuele belastingen.
 1. Verzending en Levering
 • Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. De geschatte verzendtijd wordt vermeld bij het plaatsen van uw bestelling.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen tijdens het verzendproces. 
 1. Retourneren en Terugbetalingen
 • Raadpleeg ons Verzend- en Retourbeleid voor informatie over het retourneren van producten en het verkrijgen van terugbetalingen.
 • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@moroccoil.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 1. Garantie en Klachten

 • Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 • Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@moroccoil.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 1. Intellectuele Eigendom
 • Alle inhoud op onze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en merken, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige wijze te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
 1. Privacy
 • Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Raadpleeg ons Privacybeleid voor informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.
 1. Wijzigingen en Beëindiging
 • Wij behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de Voorwaarden te controleren op eventuele wijzigingen.
 • Wij kunnen uw toegang tot onze website beperken, opschorten of beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving indien u deze Voorwaarden schendt.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden.

De waardering van www.moroccoil.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven