Verzenden en retourneren

Verzenden:

 • We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en verzenden.
 • Bestellingen worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.
 • We verzenden naar geselecteerde landen. Controleer tijdens het afrekenen of uw land in de lijst staat.
 • De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de bestemming van de bestelling.
 • Houd er rekening mee dat verzendtijden kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en eventuele douanecontroles.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren:

 • We hopen dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. Mocht u echter niet tevreden zijn, bieden wij een retourbeleid aan.
 • U heeft recht op retournering binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 • Neem contact met ons op via info@moroccoil.nl om uw retourzending aan te melden.
 • Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling.
 • Houd er rekening mee dat de kosten voor retourzending voor uw rekening zijn, tenzij het product defect of beschadigd is.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via najat@moroccoil.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

  De waardering van www.moroccoil.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.
  Scroll naar boven